De verkoop is gestart!

29-06-2022

Overige berichten

Op donderdag 23 juni om 12.00 uur zijn de 30 woningen in Elzenbos Brummen in verkoop gegaan. De digitale inschrijving is op dat moment geopend en de verkoopdocumentatie is op de website beschikbaar gemaakt. Heb je je nog niet ingeschreven? Inschrijven voor een woning kan nog tot donderdag 7 juli 12.00 uur. We zetten de belangrijkste zaken voor je op een rijtje. 


Verkoopdocumentatie

Sinds 23 juni 12.00 uur is alle verkoopdocumentatie te vinden op de website. Bij verkoopdocumentatie kan je onder andere denken aan de definitieve prijzen, de brochure, de verkooptekeningen, de kopersoptielijst en de technische omschrijving. De documenten zijn op bouwnummerniveau te vinden onder het kopje 'Downloads'.


Digitaal inschrijven

Heb je in de Pre-Sale fase je voorkeuren al doorgegeven? Deze kun je deze nu nog aanpassen of definitief maken in je account. Ook als je nog geen voorkeuren hebt doorgegeven kun je, nu de verkoop gestart is, je voorkeurswoningen doorgeven. Vergeet niet de vraag bij de woningenkeuze met 'ja' te beantwoorden en op te slaan. Daarmee bevestig je je deelname. Tevens staat er een vragenlijst klaar in je account. Vergeet deze niet in te vullen. Je kunt je voorkeuren doorgeven en/of bevestigen tot donderdag 7 juli 12.00 uur. De volgorde van binnenkomst is niet van belang bij de toewijzing.


Toewijzing

De woningen worden toegewezen op basis van de voorkeuren die je hebt doorgegeven. De toewijzing geschiedt op basis van enkele voorwaarden, waaronder een financiële check. Het is dus aan te raden om vooraf goed te weten wat je financiële mogelijkheden zijn.

Zodra de inschrijftermijn voorbij is zal de toewijzing plaatsvinden. De makelaar zal zo snel mogelijk contact opnemen met de ingeschrevenen die een woning toegewezen hebben gekregen. De mensen die geen woning toegewezen hebben gekregen zullen een mail ontvangen en komen automatisch op de reservelijst te staan.


Heb je vragen over het project?

We adviseren je om je goed te oriënteren op het plan en jouw woonwensen. Voor vragen kun je contact opnemen met Liontine Berghorst of Sandra Wanschers van Thoma Post Nieuwbouwmakelaars. Zij zijn bereikbaar op 0575 - 515 404.