Laatste kans!

Wonen in Elzenbos, Brummen

Aan de rand van Brummen ligt de prachtige groene woonwijk Elzenbos. De komende periode bouwen wij hier 30 nieuwe woningen. Met een woning in Elzenbos heb je niet alleen een woning die aan alle moderne eisen voldoet. Je woont daarnaast in een prachtige groene omgeving en bent in no-time op de Veluwe of aan de IJssel. De woningen bevinden zich vlakbij grote landgoederen en het centrum van Brummen.

Op dit moment is er nog één woning beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Dan is dit je laatste kans! Inschrijven voor een woning doe je door in je account je favoriete woningen door te geven en de vragenlijst in te vullen. Vergeet niet je voorkeuren van de woningen op te slaan en de vraag voor deelname met 'ja' te beantwoorden. Krijg je graag meer informatie of kan je hulp gebruiken bij de inschrijving? De makelaar helpt je graag!

Inschrijven

Bekijk de brochure

Verkoopbrochure

Via onderstaande button kun je de verkoopbrochure bekijken. Deze is tevens te downloaden via de downloadknop aan de linkerzijde.

Op dit moment is er nog één woning beschikbaar; de twee-onder-een-kapwoning met bouwnummer 63. In de verkoopbrochure en op de website lees je alles over deze woningen.

Bekijk brochure

Nog één woning beschikbaar

Laatste kans!

In Elzenbos Brummen worden fraaie, ruime woningen gerealiseerd. Op dit moment is er nog één woning beschikbaar (twee-onder-een-kapwoning bouwnummer 63). Dit is de laatste beschikbare woning in Elzenbos, dus ben je geïnteresseerd, dan is dit je laatste kans!

Lees snel meer over de woningen of neem contact op met de makelaar voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bekijk het aanbod

Bekijk hieronder de klikbare kaart van alle woningen

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws

Laatste twee-onder-een-kapwoning beschikbaar!
20-12-2022
Nog enkele twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar
03-10-2022
De verkoop is gestart!
29-06-2022

En hier ontstaan de schitterende woningen

Elzenbos Brummen

Schrijf je in!

Wonen in Elzenbos iets voor jou?

Er is nog één woning beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Dan is dit je laatste kans! Inschrijven voor een woning doe je door in je account je favoriete woningen door te geven en de vragenlijst in te vullen. Vergeet niet je voorkeuren van de woningen op te slaan en de vraag voor deelname met 'ja' te beantwoorden. Krijg je graag meer informatie of kan je hulp gebruiken bij de inschrijving? De makelaar helpt je graag!

Inschrijven