De verkoop is gestart!

Wonen in Elzenbos, Brummen

Aan de rand van Brummen ligt de prachtige groene woonwijk Elzenbos. De komende periode bouwen wij hier 30 nieuwe woningen. Met een woning in Elzenbos heb je niet alleen een woning die aan alle moderne eisen voldoet. Je woont daarnaast in een prachtige groene omgeving en bent in no-time op de Veluwe of aan de IJssel. De woningen bevinden zich vlakbij grote landgoederen en het centrum van Brummen.

De verkoop is gestart op 23 juni. De eerste inschrijfperiode is inmiddels gesloten. Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat.

Heb je al een account en in de Pre-Sale je voorkeuren doorgegeven? Dan kun je inloggen op je account en je voorkeuren nog eventueel wijzigen. Vergeet niet je deelname als reservekandidaat aan de verkoop te bevestigen door de vraag met 'ja' te beantwoorden.

Inschrijven

Bekijk de brochure

Verkoopbrochure

Via onderstaande button kun je de verkoopbrochure bekijken. Deze is tevens te downloaden via de downloadknop aan de linkerzijde.

Bekijk brochure

Ontdek ze allemaal

De types

Kies je voor een prachtige schuurwoning? Of voor dat heerlijke herenhuis op een hoek?

Ontdek de ligging

De locatie

Lees waar deze prachtige woningen worden gebouwd in Brummen.

Online en handig

Stappenplan

Weten hoe je aan zo'n prachig huis kunt komen? Lees ons stappenplan!

Bekijk hieronder de klikbare kaart van alle woningen

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws

De verkoop is gestart!
29-06-2022
Innovatief en duurzaam bouwconcept
29-06-2022
De architect aan het woord
29-06-2022

En hier ontstaan de schitterende woningen

Elzenbos Brummen

Schrijf je in!

Wonen in Elzenbos iets voor jou?

De woningen van Elzenbos zijn op 23 juni in verkoop gegaan. De eerste inschrijfperiode liep tot 7 juli 12.00 uur en is inmiddels gesloten. Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat. Dit doe je door in je account je favoriete woningen door te geven en de vragenlijst in te vullen. Vergeet niet je voorkeuren van de woningen op te slaan en de vraag voor deelname met 'ja' te beantwoorden.

Inschrijven